Cabinetul ginecologic Sagrada Medicis iţi oferă serviciile:

Experiența dobândită în peste 30 de ani de practică medicală în specialitatea obstetrică-ginecologie și cei peste 35 de ani de asistență medicală ne ajută să asigurăm servicii complete și competente.

Consultații de ginecologie și obstetrică

Pentru o viață sănătoasă din punct de vedere ginecologic, femeia trebuie să fie conștientă de importanța controlului periodic. Se recomandă ca în cadrul controlului să fie făcute examenele bacteriologice şi Babeș – Papanicolau (vezi informatii despre testul Babeș-Papanikolaou). Acestea pot fi făcute în cadrul cabinetului nostru.

Ecografie şi Colposcopie

Echografie Doppler color – tehnica imagistica bazată pe ultrasunete care analizează circulația sanguină din arterele uterine sau din circulația fetală;

Videocolposcopie- evaluarea vulvei, vaginului sau colului la microscop

Consiliere, investigaţii, asistenţă naştere

Investigarea si tratamentul sterilității de cuplu, Planificare familială și contracepție, Montare/extragere sterilete, Examinare mamară, Consiliere menopauză, Urmărirea cursului sarcinii, Asistență la naștere la spitale private

Tratamente şi intervenţii

Electrocauterizare col uterin
Biopsie de col
Chiuretaj uterin bioptic
Extirpare polipi
Conizație cu ansă
Chiuretaje uterine, intervenții chirurgicale

Testimoniale

Sagrada Medicis reprezintă superlativul absolut în ceea ce privește calitatea serviciilor medicale ginecologice, care oferă un ambient deosebit și atent modulabil pe unicitatea fiecărui client, cu tehnologie specifică ultramodernă, și profesioniști cu o carieră remarcabilă în domeniu precum și de o valoare umană aparte pe al căror suport te poți baza necondiționat.

înclin,

Reva Kanty

 

Am ajuns la doamna doctor Viorica Karadja, după ce un medic destul de cunoscut mi-a pus diagnosticul de cancer stadiul IV.  Doar auzul acestor cuvinte te doboară, dar să mai fi cel căruia i se pune un astfel de diagnostic. Țin minte că mergeam pe drumul spre casă și mă gândeam că am doi copii minori și…dar să lăsăm amintirile urâte. Am fost îndrumată către a doua opinie la cabinetul Sagrada Medicis. Când am ajuns la doamna doctor am fost tratată de infecția pe care se pare ca o aveam în acel moment și apoi am început investigațiile. S-a dovedit ca eram perfect sănătoasă și tratamentul acelei infecții a fost tot ce am luat. De atunci am devenit pacienta doamnei doctor și o recomand din tot sufletul. Nici nu vreau să îmi imaginez ce se putea întâmpla dacă nu ajungeam la cabinetul ei. Vă mulțumesc pentru răbdare, pentru înțelegere și pentru că atunci când credeam că totul se prăbușește ați fost un medic ce a știut să îmi explice și să mă încurajeze.

Cu recunoștință,

Maria C.

 

Vizitele la medic în multe cazuri sunt făcute în momentul în care ne simțim rău, deși ar trebui să fie o rutină pentru a descoperi la timp unele afecțiuni.  Îmi imaginez că nu sunt singura care atunci când trebuie să merg la doctor, mă apucă stările de panică și stres. La un moment dat doctorul la care eu mergeam s-a retras din cauza vârstei. În general ne alegem medicul prin recomandări și am început să mă documentez. Doamna doctor mi-a fost recomandată de o rudă cu mențiunea “e un medic foarte bun și în cabinet la ea vei descoperi că e diferit”. A avut dreptate. Când am ajuns era o casă cu o curte frumoasă, cu o sală de așteptare al cărui design părea o bucățică de conac, cu vitraliile în care se scalda soarele, iar o muzica relaxantă făcea să uiți ca ești la medic. Totul continua și în cabinet iar când am început să vorbesc cu doamna doctor am avut senzația că o cunosc de mult și totul a fost altfel. A mai fost un lucru ce mi-a plăcut mult, faptul că atunci când se poate încearcă să trateze cu medicamente naturiste. La problema mea de atunci acest tratament a fost perfect. Mă bucur că există și altfel de cabinete unde doctorii te fac să nu mai simți disconfortul și teama, atunci când ai nevoie de investigații sau control.

Elena C.

Femeile încep să aibă nevoie de sprijinul medicului ginecolog încă din adolescență. În cazul meu am trecut prin mai multe faze în care am avut nevoie de sfatul și îngrijirea unui medic din acest domeniu. Cum în perioada de pregătire a corpului pentru menopauză am fost nevoită să merg mai des la control și investigații, am descoperit o problemă deși toate femeile puțin mai în vârstă îmi ziceau că este normal, în această perioadă. Acum mă bucur că nu am ascultat, deoarece prin vizita la medic am descoperit că aveam o problemă. Domnul doctor Eugen Karadja fost alături de mine la spital și totul a decurs foarte bine. Experiența dânsului , felul sau prietenos și cald mi-a dat o stare de liniște si încredere atunci când am fost la spital, dar și la cabinet. Recomand tuturor să meargă la control și să nu asculte de sfaturi sau să citească pe net, deoarece corpul nostru este diferit și e mai bine când cineva cu pregătire iți spune ce este de făcut. Mulțumită medicilor Karadja acum sunt bine si le mulțumesc pentru grija lor.

Katy C.